Mujdei de usturoi Tony

de -tony- in Sosuri, 26 Dec 2012 | 9345 vizualizari

 

am pus aceasta denumire deoarece dupa mai multe variante am decis sa combin un mujdei dupa placul meu .acesta este modul meu de a face mujdeiul.

 

INGREDIENTE

  • 1 capatina usturoi
  • sare
  • 1/2 lingurita rasa sare
  • 1/2 lingurita rasa zahar
  • 6-7 linguri ulei
  • 150 gr iaurt natural
  • 1 virf lingurita marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei de usturoi Tony:

Intr-un castron se zdrobeste usturoiul curatat cu ajutorul aparatului de zdrobit usturoi. Se adauga sarea si zaharul apoi cu chisoiul se bate pana devine o crema, dupa care se adauga putin cate putin uleiul amestecand incontinuu pana se leaga bine. Adaugam iaurtul si mararul. Amestecam bine. Se lasa la frigider pentru jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi Tony" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Lau 1

26.12.2012, 21:40

Bya Ralu 1

27.12.2012, 17:21

arata tare fain,cred ca e super

- Andreea - 1

03.01.2013, 13:01

ce-as minca acum cu niste friptura...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mujdei de usturoi