Muraturi asortate

de gugugh in Muraturi, 11 Noi 2010 | 36991 vizualizari

 

astept sa se mureze si va spun cat de bune sunt....

 

INGREDIENTE

  • conopida
  • sfecla rosie
  • telina si cu frunze
  • morcov
  • varza rosie
  • varza alba
  • piper boabe
  • boabe mustar
  • marar uscat
  • hrean
  • pt zeama: 1 lingura cu varf sare pt muraturi la 1 litru de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi asortate:

Zarzavaturile se spala se taie si se aseaza in borcane la alegere, se pun si condimentele si sarea apoi se pune apa deasupra. se pune capacul  f bine si se clatita de cateva ori.

Cantitatea de zarzavaturi este in functie de cate borcane doriti sa faceti.

se mai agita borcanul cateva zile si apoi asteptam sa se mureze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

gugugh 1

08.11.2011, 18:27

pai nu am forme speciale ci doar de cutit m.am folosit si de imaginatia mea

gugugh 1

08.11.2011, 18:28

la alte borcane am folosit formele de la fursecuri...

iry-gabriela 1

14.08.2012, 20:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate