Muschi de porc afumat

de Lau in Mezel de casa, 25 Dec 2018 | 7687 vizualizari

 

Reteta romaneasca
In loc de tort pentru 1290 de retete, v-am adus o reteta care nu lipseste de pe masa de sarbatori:)

 

INGREDIENTE

  • 1 muschi de porc
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • chilli
  • ienibar
  • foi de dafin
  • cimbru
  • coriandru
  • maghiran
  • 1 l vin
  • 1 capatana usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc afumat:

Bucata de muschi se condimenteaza cu sare si se lasa peste noapte la rece.

A 2- zi se amesteca condimente dupa gust,adaugam vinul si condimentele,usturoiul pisat intr-o oala/bol in care sa incape muschiul.

Acoperim si lasam pana a 2 zi la rece.

Scoatem muschiul din bait si lasam sa se scurga bine dupa care il afumam.

Cand este cald il condimentam cu boia de ardei dulce.

Daca nu avem afumatoare,il punem intr-o folie de aluminiu si dam la cuptroul incalzit 40-60 min cu o tava cu apa dedesubt.

In ultimele 10 min luam folia pentru a se rumeni

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

28.12.2018, 20:52

Imi place ca l-ai pregatit tu, ca astea din comert au destule prafuri! Bravo!

Gherca Daniela 1

31.12.2018, 10:56

Lau 1

03.01.2019, 18:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Caltabos a la Costi