Muschi de porc la cuptor cu cartofi,sos si salata

de mary993 in Porc, 15 Apr 2014 | 4971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • cartofi curatati si taiati
  • piper
  • vegeta
  • sare
  • 3 lg smantana grasa
  • ceapa verde subtire
  • 2 lg de yogurt acru
  • salata verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc la cuptor cu cartofi,sos si salata:

Am taiat mushiul in felii mai subtiri,le/am pus in tava impreuna cu cartofii si le/am condimentat impreuna cu piperul,sarea,vegeta.Le/am tinut in cuptor o ora si 15 min la 180 gr pana s/au rumenit putin deasupra.primele 45 min am tinut folie de aluminiu peste ele apoi am luat folia si jum.ora le/am tinut fara ea.

Am un cuptor mai #special# dar il schimb curand..

Intre timp am facut salata.Apoi sosul cu smantana si yogurt acru impreuna cu firele de ceapa verde taiate bucatele micute si putina sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la cuptor cu cartofi,sos si salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc umpluta