Muschi de vita impletit la cuptor

de Lau in Mancaruri cu carne, 20 Noi 2019 | 2631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de vita
  • 2-3 crengute de cimbru proaspat
  • 5 catei de usutoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 varf cutit chili
  • 1 varf cutit cury
  • 2-3 frunze de busuioc (rosu am avut)
  • 4-5 frunze de leurda
  • 2-3 frunze de ceapa verde
  • 3 linguri ulei de masline
  • 200 ml vin
  • 100 g carnati de casa
  • 250 g ciuperci de padure
  • 1 morocv
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita impletit la cuptor:

Muschiuletul il taiem in 3 pe lungime (fara sa taiem capatul)

Intr-un bol amestecam condimentele dupa gust cu ceapa, leurda, busuiocul, usturoiul tocat impreuna cu uleiul.

Condimentam fiecare fasie de carne cu amestecul de condimente, impletim si prindem capatul cu o scobitoare.

Punem muschiul intr-un vas cu vinul la marinat cateva ore.

Asezam muschiul in tava cu apa cat sa acopere 1/2 din carne, adaugam morcovul taiat felii, ciupercile (congelate am avut, intre fasiile de muschi adaugam felii de carnat, acoperim cu folie alimentara, in ultimele 10 min indepartam folia pentru a se rumeni.

Coacem muschiul pana ce se rumeneste frumos la 180 grade C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita impletit la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Placintă cu carne a la finu’ Victor