Musuroi de cartita

de MIUTA in Prajituri, 22 Mai 2011 | 11244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE
  • o cutie de prajitura"Musuroi de cartita"de la Dr.Oetker
  • 50 g margarina(unt)
  • 2 oua
  • 400 ml lapte + 30 ml lapte
  • 3 banane coapte bine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi de cartita:

In cutia de prajituri se gasesc trei plicuri:unul cu praful pentru blat,unul pentru crema si unul cu fulgii de ciocolata.

Facem intai blatul amestecand praful maro cu 50 g margarina moale(eu am folosit unt)2 oua si 30 ml de lapte.Se mixeaza bine ingredientele.Se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor.Coacem 30 minute la foc mediu.Se face testul cu scobitoarea sa aflam daca s-a copt.Se lasa la racit.Cand este racit blatul se traseaza cu cutitul o linie la un cm fata de margine si scobim mijlocul,sa facem o adancitura in blat.

In scobitura se pune bananele curatate si taiate jumatati in asa fel incat sa umplem bine spatiul.

Crema se face cu praful de crema si 400 ml lapte.Mixam ingredientele iar la sfarsit punem fulgii de ciocolata si amestecam cu o spatula.Punem crema peste banane.

Peste crema punem miezul de blat sfaramitat si apasam usor cu mana sa se lipeasca de crema.Se da la frigider o ora.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi de cartita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nopti libaneze in cupe-“Layali libnan”