Negresa de post cu seminte de rodie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 24 Ian 2017 | 6387 vizualizari

 

desert de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa minerala
  • 150 ml ulei
  • 2-3 linguri cacao
  • 1/2 borcan pasta de macese
  • 1 cana zahar
  • 3 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 fiole esenta de rom
  • semintele de la 2 rodii
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu seminte de rodie:

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Curatam cele doua rodii, scotind cu grija semintele.

Punem apa  mineralka si uleiul intr-un castron, adaugam praful de copt, zaharul si pasta de macese, apoi adaugam praful de cacao si faina. Mixam pana obtinem un amestec omogen.

Nu uitam sa adaugam praful de sare si esenta de rom.

Ungem tava cu ulei, apoi o tapetam cu faina si turnam amestecul obtinut in tava.

Nivelam cu lingura si decoram cu seminte de rodie.

Dam tava la cuptor pentru 35 minute.

Facem testul cu scobitoarea, daca prajitura este coapta, o scoatem din cuptor, o lasam la racit in tava si inainte de portionare, o pudram cu zahar pudra.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu seminte de rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini snitele de ciuperci (de post)