Omleta cu marar

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 6845 vizualizari

 

E modul preferat de a manca omleta. Un mic dejun rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o legatura de marar
  • 100 gr branza 
  • condimente: chili, sare si un praf de piper

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu marar:

Adaugam condimentele, mararul tocat si branza rasa in ouale "desfacute". Omogenizam compozitia si o punem la copt intr-o tigaie cu fundul gros, si unsa in prealabil cu ulei sau unt, pentru a nu se arde. Cand omleta incepe sa se prinda de tigaie, cu o spatula de lemn, introdusa pana in mijlocul tigaii, o desprinem usor pentru a nu se rupe.

Sa  aveti pofta!

TIPS-URI

1

pentru ca omleta sa fie pufoasa si mai putin grea, se bat albusurile separat, dupa care se adauga galbenusurile

2

se lasa sa se prinda bine pe toata suprafata fara a se amesteca

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Dya Daniela Andrei 1

08.05.2011, 12:33

susu 1

09.05.2011, 16:09

Ce culoare minunata, si mie imi place omleta la nebunie, mai ales cu oua de tara, ceapa si branza de oaie

Dya Daniela Andrei 1

10.05.2011, 14:22

Multumesc draga Susu! Vara imi place mult cu marar proaspat dar nu neaparat,,, de multe ori o combin cu ciuperci, branza, rosii, ceapa, sunca,,, orice am in casa
Si acum am folosit chiar branza de oaie

Pup cu drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bulete din branza