Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Mno, duminică de duminică, savuram preparate din ouă la mic-ul dejun. De ceva vreme, mai greu ne adunăm la brunch-ul de duminică 😉că Zmeișorii și-au cam luat zborul. Dar nah azi a profitat, că măcar jumate din familie a fost prin zonă, așa că am pus de-o omletă faină de duminică în familie! 😉
Ceapa și ardeiul se curăță și taie julien. Într-o tigaie se pune uleiul de rapiță ce se pune la încins, cca. 10 minute la foc mediu, apoi se adaugă bacon-ul și mușhiulețul, tăiat mărunt. Se lasă la gătit cca. 5 minute la foc mediu, semiacoperit.
Ouăle se bat energic și se adaugă peste amestecul de legume, și se lsă la gătit cca. 5 minute pe o parte, apoi încă 5 minute pe partea cealaltă!
Cel mai bine e să aveți o tigaie doublet 😉 nu o să aveți bătaie de cap la întoarcrea omletei! 😉
Omleta se servește fierbinte cu pâine proaspătă și legume de sezon.
Spor și poftă bună!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult