Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Simplu,rapid,delicios!!!!Un mic dejun ori un aperitiv.Alegerea vă aparţine.Pentru umplutură puteţi să folosiţi şi alte ingrediente: morcov,ardei roşu,dovlecel….
Ouale se bat foarte bine pana se omogenizeaza.Se adauga sare si piper.Sunca si cascavalul se taie cubulete.Se taie si ceapa verde si mararul.
Intr-o tigaie punem putin ulei.Cu un servetel ungem si marginile tigaii cu ulei.
Prajim putin ceapa si sunca.Daca nu doriti sariti peste etapa asta.Mie nu mi-a placut ceapa cruda de data asta.
Puneti jumatate din cantitatea de oua si lasati focul mic.Cand a inceput sa se inchege,adaugati cubuletele de cascaval si mararul verde.
Cu ajutorul unei palete tragem omleta si o rulam,lasand cam un sfert din tigaie libera.Pe acest loc in tigaie,punem jumatate din cantitatea de ou pastrata..
Cand s-a prajit si partea aceasta,mai tragem si rulam din nou,apoi punem oul ramas in tigaie.
Impaturim pentru ultima oara.Putem servi calda sau rece.
Poftă bună!!!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult