Omleta rustica cu garnitura de legume

de cristi2 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2012 | 3922 vizualizari

 

Omleta rustica cu garnitura de legume
potrivita pentru un mic dejun sanatos....

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g piept de porc afumat
  • 50 g parmezan dat pe razatoare
  • 50 g mazare fina
  • 50 g porumb dulce
  • 1 morcov mediu taiat cubulete
  • o nuca de unt
  • 1 lingura ulei
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta rustica cu garnitura de legume:

Pentru inceput fierbem mazarea (daca este cruda) si morcovul intreg. Se taie pieptul cubulete si se pune la prajit in ulei intr-o tigaie antiaderenta, peste care se adauga ouale batute bine cu putina sare si parmezanul ras. Se coace omleta pe ambele parti avand grija sa nu se rupa la intoarcere (eu folosesc un capac). Legumele se soteaza in unt cu putina sare pana isi schimba putin culoarea(atentie : morcovul trebuie taiat cubulete dupa racire).

Se servesc calde !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta rustica cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

iry-gabriela 1

20.02.2012, 17:10

garnitura o vreau eu

gaby_duceag 1

20.02.2012, 17:56

diaconta 1

20.02.2012, 18:37

da da daaaaa,o idee excelenta pentru micul dejun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete ”mic dejun” de duminica