Orez brun cu legume si ciuperci

de CameliaR in Mancaruri de post, 9 Mar 2018 | 8990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe medii
  • 2 morcovi
  • 500 g orez brun
  • 250 g ciuperci la conserva
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 lingura vegeta
  • 1 lingura de ulei
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez brun cu legume si ciuperci:

Curatam ceapa si morcovii. Taiem ceapa foarte marunt, iar morcovii ii dam pe razatoare.

Intr-o oala mare punem o lingura de ulei. Adaugam legumele (ceapa si morcovii) si le calim putin.

Adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba 5-10 minute.

Adaugam vegeta. Amestecam.

Adaugam orezul si apoi completam cu apa.

Lasam sa fiarba pana cand apa este absorbita, iar legumele si orezul sunt bine gatite.

Adaugam ciupercile cu 10 -15 minute inainte sa fie gata orezul. Completam cu apa daca mai este necesar sa fierbem orezul sau legumele.

La final adaugam patrunjelul tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez brun cu legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

10.03.2018, 19:21

Nu am mancat niciodata orez brun, dar cred ca este foarte bun. Oricum arata tare apetisant preparatul tau!

elucubratiiculinare 1

11.03.2018, 08:25

foarte bun

dantes 1

15.03.2018, 08:02

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Mancare de linte cu legume