Orez cu carnita de porc la tigaie

de vero_closca in Porc, 4 Noi 2011 | 6720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc slaba
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceasca de orez
  • 4 cesti supa de legume
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita sos de soia
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu carnita de porc la tigaie:

Se spala carnea, legumele si orezul. Carnea se usuca cu un servet si se taie cubulete. Intr-o tigaie mai adanca (wok) se pune uleiul si se adauga carnea. Se rumeneste usor, apoi se adauga ceapa, sosul de soia si ardeiul taiat marunt. Dupa cateva minute orezul spalat in mai multe ape. Se calesc putin si apoi se sting cu supa de legume, adaugand pe rand cate o ceasca. Se adauga piperul si sare (daca mai e nevoie) si se opreste focul. Se acopera pt 15 minute cu un capac ca sa infloreasca orezul.

Serveste cald, cu salata alaturi, presarat cu ceapa verde tocata marunt. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu carnita de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc