Orez cu pui si legume

de vero_closca in Pui, 12 Apr 2010 | 3639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g carne de pui(aripioare,copanele)
  • 1 ceasca orez ales si spalat in mai multe ape
  • 4 cesti supa pui sau de legume
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 200g mazare congelata sau din conserva
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu pui si legume:

Speli bine carnea,o usuci cu un servet si o rumenesti usor in putin ulei de masline Apoi o pastrezi la cald.

Legumele le cureti,le speli si le tai dupa preferinta apoi le pui sa se caleasca in uleiul de masline intr-o cratita cu fundul gros.Adaugi orezul,il calesti putin cu legumele apoi adaugi pe rand cate o ceasca de supa fierbinte pana termini cele 4 cesti de supa.Adaugi carnea in orez ,acoperi cratita cu un prosop gros si lasi sa se umfle orezul.

E delicios si foarte bun si pentru mamici,tatici dar mai ales pt pitici.

TIPS-URI

1

Daca nu iti place mazarea o poti inlocuii cu dovlecel

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf taranesc