Orez picant cu ou

de articook in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2010 | 5916 vizualizari

 

Se poate servi doar orezul gol sau cu carne de pui.

 

INGREDIENTE

  • orez cu bob ascutit, prefiert
  • 1 ou
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez picant cu ou:

Se fierbe orezul in apa cu putina sare, daca este prefiert se va fierbe mai repede. Dupa ce e gata strecurat, dati-l sub un jet de apa rece si lasati-l la scurs sa se scurga toata apa din el.

Pregatiti o tigaie mare si pentru a praji oul batut, puneti putin ulei de masline si cand e incinsa tigaia turnati oul, cand incepe sa se prajeasca, cu o unealta din lemn taiati oul pana cand inca nu s-a prajit, faceti linii dintr-un capat in altul pentru a obtine fasii lungi de ou, dupa ce s-a prajit de tot, turnati si orezul si amestecati, inainte sa luati de pe foc condimentati bine cu piper si sare de mare, puteti exagera cu piperul pentru ca, cu cat e mai picant e mai bun! se poate servi doar orezul gol sau cu carne de pui.

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez picant cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bulete de branza si cartofi