Osso buco la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 24 Oct 2019 | 3548 vizualizari

 

Inspirat de Miha.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati rasol de vita
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 ardei mic verde
  • 1 ardei mic rosu
  • 400g rosii in bulion
  • 250ml vin alb sec
  • 50ml ulei
  • 2-3 linguri faina
  • cimbru
  • boia afumata
  • piper
  • sare
  • GREMOLATA:
  • 3-4 catei usturoi
  • coaja de la o lamaie
  • o mana patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Osso buco la slow cooker Crock-Pot:

Feliile de rasol se sterg cu servetele absorbante, se presara cu sare si piper si se tavalesc prin faina.

Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se prajesc la foc iute feliile de rasol cate 2-3 minute pe fiecare parte si se scot pe o farfurie.

Legumele se curata si se toaca.

In vasul slow cookerului Crock-Pot se pun 2 linguri de ulei si legumele tocate.

Se pun peste si bucatile de rasol.

Deasupra se pun rosiile, cimbru, sare, piper si boia afumata.

Se toarna vinul (eu am avut rosu) si apa daca este necesar sa acopere carnea.

Se seteaza aparatul la High pentru 5 ore.

Se curata si se toaca marunt usturoiul, se rade coaja de la o lamaie si se toaca patrunjelul.

Se amesteca pentru sosul gremolata care se poate pune in vas la sfarsit sau in farfurie la servire.

Eu dupa 5 ore le-am scos intr-o tava si le-am bagat la cuptor pentru 20 de minute pentru a prinde culoare.

Se mananca fierbinte.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Osso buco la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole rosie la slow cooker Crock-Pot 4,7 L