Oua "de sticla"

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2016 | 3440 vizualizari

 

De obicei inrosesc ouale doar cu coji de ceapa.
  Anul acesta am vrut sa incerc si altceva.
  Asa au iesit ...

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • hartie creponata cat mai colorata
  • apa
  • sare
  • slanina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua "de sticla":

Pui ouale le fiert in apa cu sare,la foc mic ,ca sa nu se sparga, timp de 20 minute.

Intre timp tai hartia creponata in bucati.

Cand ouale sunt fierte le scoti cu o lingura si le invelesti in hartie creponata, cat poti de bine. Este important ca ele sa fie calde si umede, pentru ca hartia sa se lipesca bine.

Atunci cand hartia s-a uscat o indepartezi cu grija si ungi ouale cu slanina, pentru a le da luciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua "de sticla"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua de Paste vopsite cu coji de ceapa