Oua rosii, vopsite in coji de ceapa

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2019 | 3271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 22 oua;
  • coji de ceapa;
  • o linguta otet;
  • sare.
Portii: 22
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii, vopsite in coji de ceapa:

Ouale se spala bine si se lasa la uscat.
Cojile de ceapa se spala, apoi se pun intr-o cratita cu apa (se opresc cateva, pentru a fi puse deasupra oualelor) si se firb 20 min, apoi se adauga ouale, putina sare si o lingura de otet.
Se lasa pe foc inca 12 min, din momentul cand a inceput apa sa fiarba.
Pentru o culoare mai intensa, ouale nu se scot imediat din apa, ci se lasa 20-30min in apa in care au fiert.
Eu am facut unele oua simple, alte in strampi subtiri cu flori de liliac si frunze de menta sau cu elastic de bani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii, vopsite in coji de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

laura_n 1

02.05.2019, 11:53

Foarte frumoase! Bravo, Licurici frumos!

-Licurici- 1

20.05.2019, 15:04

Multumesc!

Vioo78 1

16.04.2020, 07:49

Castiga bani completand sondaje online care valoreaza între 0,10€ si 2,5€ iar la inregistrare primesti un bonus.
Inscrie-te aici https://bit.ly/34y4FQy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua vopsite in mod traditional