Oua umplute cu ton

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2010 | 14646 vizualizari

 

este o reteta care am descoperit-o anul acesta si va pot spune ca este minunata

 

INGREDIENTE

  • -12 oua
  • - 1 conserva ton
  • - 1 legatura marar
  • - maioneza
  • - sare, piper
  • -2 castraveti murati sau in otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Se fierb tari , apoi se curata de coaja si se taie pe lung.Galbenusurile de ou se marunteste si se amesteca cu tonul maruntit si el. Se taie marunt mararul(optional patrunjel), castraveti se taie cuburi mici se scurg de zeama si se amesteca cu oule. se adauga si mararul, maioneza si se formeaza o pasta cu aceasta se umple oulale.Se orneaza cu maioneza. si patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

luminita20_2006 1

30.01.2010, 22:54

da f bune///va invit data viitoare

ionela2682 1

08.02.2010, 13:54

faca si eu dar fara acrituri!

ionela2682 1

08.02.2010, 13:59

http://www.gospodini.ro/retete/retete-micul-dejun/ou/oua-umplute-732.html
aici sunt ale mele sper sa nu te superi !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din aluat fraged cu sunca si legume