Oua umplute pane

de ykuzus in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2013 | 54391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 pate pasare
  • cascaval
  • pesmet
  • faina alba
  • ulei
  • condimente(sare,piper,boia,tarhon.curry,oregano,cimbru,vegeta)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute pane:

Se pun la fiert 6 oua ,cam 10-11 minute de cand incepe apa sa fiarba.

Dupa ce sunt fierte si s-au racit se curata si se taie in jumatate.Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile din fiecare jumate de ou cu pateul de pasare,cu cascavalul dat pe razatoare si se condimenteaza dupa gust.

Ouale ramase(doua) se bat cu putina sare si piper, apoi fiecare jumatate de ou se da prin oul batut apoi prin faina alba apoi iar prin oul batut si apoi prin pesmet apoi se prajesc in ulei incins.

Se pot servi si calde si reci.POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

gaby_duceag 1

11.10.2013, 21:21

Die, tu uiti ca io vad mailul))))

diaconta 1

11.10.2013, 21:25

Aha,uit ca tu ai niste butoane pe care eu nu le am

Panacris 1

14.10.2013, 20:02

Bine ai venit! Interesante ouăle astea pane

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute, cu sos