Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarella

de lilik in Vita, 18 Oct 2015 | 2824 vizualizari

 

Foarte, foarte bune.... Sunt un fel de cordon bleu de vita, o nebunie.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii pulpa de vita(cereti macelarului carne pentru cordon bleu)
  • 100-120 gr mozzarella
  • 3 felii de sunca
  • 1 ou
  • sare, piper dupa gust
  • 9 linguri pesmet
  • 3 linguri parmezan ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarella:

Batem oul cu sare si piper. Intr-un bol amrstecam pesmetul cu parmezanul ras. Mozzarella o taiem felii. 

Pe jumatatea feliei de carne punem sunca si felii de mozzarella, apoi punem cealalta jumatate deasupra si inchidem la capete cu scobitori. Procedam astfel si cu celelalte felii de carne. 

Cand sunt toate gata le trecem prin ou, apoi prin pesmet si le innpanam bine. 

Prajim pachetelele in ulei incins pe ambele parti, apoi le scoatem pe hartie de bucatarie sa lase uleiul in exces. 

Le servim calde cu garnitura preferata. 

TIPS-URI

1

se poate folosii cascaval in loc de mozzarella

2

Garnitura noastra a fost cartofi noi la cuptor cu usturoi si rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Panacris 1

19.10.2015, 21:13

Xandrinne 1

19.10.2015, 21:46

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu carnita de vita in sos de rosii