Paine cu ou la cuptor

de mihaelar63 in Sandvisuri, 30 Dec 2014 | 13113 vizualizari

 

Majoritatea cere paine cu ou . Minoritatea , adica eu nu doresc sa prajesc in ulei .. Deci va merge la cuptor impreuna cu ce se mai gaseste bucatele de una alta prin frigider .M-am inspirat de la bucataras Rodicam.

 

INGREDIENTE

  • 10 felii paine
  • 5 oua
  • 50 ml smantana
  • sare
  • oregano uscat
  • 50 ml ulei masline
  • 200 gr sunca
  • 200 gr cascaval afumat
  • 100 gr masline rondele
  • rosii cherry
  • ardei Kapia
  • sare
  • fulgi chilli
  • praz verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ou la cuptor:

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Se feliaza sunca , cascavalul , prazul , rosiile si ardeiul rosu .
  3. Se bat ouale cu sare , oregano si smanatana .
  4. Se imbiba fiecare felie de paine in compozitia cu ou si se pune in tava .
  5. Deasupra fiecarei felii de paine in ou se distribuie in mod egal , sunca , cascavalul , rosiile , ardeiul si maslinele .
  6. Se condimenteaza cu sare si fulgi de chilli si se da la cuptor 20 minute .
  7. Sunt gata cand incep sa se rumeneasca .
  8. Serviti cu praz verde presarat deasupra [ pentru contrast culoare ]

TIPS-URI

1

puteti folosi si alte mezeluri , branzeturi ce aveti ramase prin frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de visine🍒🍒🍒

de Caty 2

la 16:42

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu snitel din piept de pui