Pancakes de sfecla

de LauraA in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2011 | 9592 vizualizari

 

Chiar daca nu iubiti mult sfecla, incercati aceste pancakes pentru ca sigur or sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente 2 pancakes de 24 cm diametru
  • 125 gr sfecla fiarta
  • 1/2 pahar lapte (cca 100 ml)
  • 7 linguri de faina (cca 90 gr)
  • 1 catel usturoi
  • 1 ou
  • 1 lingurita ulei masline
  • 200 gr ricotta/branza vaci
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancakes de sfecla:

Mixam in robot sfecla, catelul de usturoi, oul, uleiul si laptele. Dupa ce obtinem o crema fina, adaugam toata faina si mixam pana la inglobarea perfecta.

Vom obtine un aluat usor mai gros decat cel al clatitelor,

Incingem o tigaie teflonata, o ungem cu un strop de ulei de masline si adaugam aluat cat sa acopere tot fundul tigaii la o grosime de 0,5 – 0,7 cm,

Dupa 1-2 minute vom observa ca se desprinde singura. O intoarcem pe cealalta parte si o mai coacem pentru inca 1-2 minute.

Scoatem pancakes-urile pe o farfurie si dupa ce se devin caldute, le ungem cu ricotta sau branza de vaci.

Le rulam si le taiem in bucatele de 2 cm,

Le servim cu pofta pentru ca sunt delicioase, sanatoase si foarte simplu de facut.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes de sfecla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute puisori