Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco

de AlexTeacher in Sandvisuri, 14 Ian 2016 | 3129 vizualizari

 

Un sandwich monstru ! Si teribil de gustos ! Asa ca daca te inhami la asa ceva ori iti aduci cativa prieteni, ori un ditamai apetitul! 

 

INGREDIENTE

    • Paine panini – 1 buc (mare)
    • Prosciutto crudo – 4 felii
    • Branza maturata Fol Epi by Delaco – 4 felii
    • Rosii – 2 buc
    • Ceapa rosie – 1 buc
    • Castravete Fabio – 1/2 buc
    • Salata crocanta – 4-5 frunze
    • Ulei de masline – 1 lingura
    • Fresh de lamaie – 1 lingura
    • Sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco:

  • Taie painea pe jumatate, pe lungime;

  • Ruleaza feliile de prosciutto si cele de Fol Epi si intercaleaza-le;

  • Taie rosiile felii, pune-le deasupra si adauga sare si piper pe acestea;

  • Taie castravetele rondele subtiri, pune-l peste rosii si asezoneaza-l si pe-acesta cu sare si piper;

  • Taie ceapa rosie rondele subtiri si pune-o peste castraveti;

  • Rupe frunzele de salata, pune-le peste si adauga ulei de masline si fresh de lamaie;

  • Pune "capacul" si savureaza cu multa placere;

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

14.01.2016, 19:37

Ce imi face cu ochiul

Gherca Daniela 1

14.01.2016, 19:37

super

dantes 1

15.01.2016, 08:51

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald