Panna cotta cu zmeura

de ianculubita in Dulciuri, 17 Sep 2011 | 4202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400ml smantana lichida
  • 1baton de vanilie
  • 1lingura de zahar
  • 2foi de gelatina
  • 150g zmeura
  • 30g fistic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu zmeura:

Smantana se pune intr-un vas la foc mic impreuna cu zahar si semintele de la batonul de vanilie;

dupa ce s-a incalzit suficient,se opreste focul si se adauga fisticul curatat si taiat cu cutitul foarte marunt,de asemenea se adauga zmeura lasand cateva pentru ornat si gelatina care a stat in apa rece 10min;

se amesteca totul,se toarna in forme si se da la frigider pana a doua zi;

se serveste rasturnata pe farfurie,ornata cu zmeura si toping de zmeura;

este delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de ananas