Papanasi deliciosi

de manolecarmen in Dulciuri, 10 Feb 2012 | 4433 vizualizari

 

Un desert rapid si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de branza de vaci (sa fie branza grasa)
  • 3 oua
  • un varf de cutit de sare
  • un varf de cutit de bicarbonat stins cu lamaie
  • 500 gr faina
  • o fiola de vanilie 
  • toping ciocolata pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi deliciosi:

Se pune branza de vaci intr-un castron, se adauga ouale (batute ca pe omleta inainte), sarea, vanilia si bicarbonatul, apoi se incorporeaza faina si se amesteca bine bine pana cand compozitia nu mai este lipicioasa, nu se mai lipeste de maini.

Din aluatul de mai sus se fac bilute in care se face o gaura in mijloc (sa arate ca un covrig). Intr-o cratita se incinge uleiul, sa treaca mult peste papanasi. Se pun papanasii la prajit, si sunt gata cand se ridica la suprafata.

Pentru ca nimanui nu ii plac papanasii golasi, se pune pe fiecare dulceata si smantana si toping de ciocolata. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi deliciosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor prajiti in ulei