Parizer de casa din piept de curcan

de oanapl in Mezel de casa, 8 Feb 2017 | 11786 vizualizari

 

Acest parizer de casa este delicios si sanatos si poate fi dat si copiilor.

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de curcan
  • 4 oua
  • 130 g gris
  • 90 ml ulei
  • 2 catei usturoi
  • cimbru
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita curry
  • sare
  • piper
  • 70 g masline
  • 1/4 ardei gras rosu
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parizer de casa din piept de curcan:

Dai carnea prin masina de tocat.

Pui ouale intr-un vas inalt si adaugi uleiul, grisul, usturoiul si condimentele si mixezi cu un mixer vertical. Adaugi carnea tocata si mixezi pana se omogenizeaza compozitia. Adaugi maslinele taiate felii si ardeiul taiat cubulete si amesteci usor.

Intinzi folie alimentara in 4 straturi si torni compozitia, apoi strangi folia bine si formezi batonul de parizer. Strangi foarte bine si innozi folia la capete. Invelesti batonul de parizer in folie de aluminiu si il pui la fiert in apa rece. Lasi sa fiarba pentru 40-50 de minute, din momentul in care incepe sa clocoteasca, pana cand devine tare. Il scoti din apa si il lasi sa se raceasca, apoi il dai la frigider pentru 1-2 ore si apoi, il tai felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer de casa din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Parizer de casa