Parjoale din legume

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2011 | 5748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina de aproximativ 600 gr.
  • 1 morcov maricel
  • 3 cartofi - aproximativ 350 gr.
  • 1 ou
  • 3 linguri cu faina
  • un varf de lingurita cu praf de copt
  • marar
  • sare
  • piper
  • 100 gr.pesmet
  • 3 catei de usturoi
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din legume:

Legumele curatate si spalate se dau prin razatoarea mica,toate se pun intr-un caston peste care se adauga :oul,mirodeniile faina si praful de copt si sa nu uitam verdeata.Toate se amesteca bine si se pun luand cu lingura si puse in pesmet.In pesmet se dau pe toate partile dupa care se pune in uleiul incins.

se scot pe hartie absorbanta si se pot manca si garnitura dar si ca un fel de mancare de post eliminand oul.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor