Pasca cu branza fara aluat

de Ksenya in Dulciuri, 10 Apr 2012 | 13517 vizualizari

 

Aceasta pasca se prepara foarte usor si rapid, fara a avea prea muta practica in bucatarie

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci dulce
  • 200 g. unt topit (pastram un pic pentru uns tava)
  • 3 linguri cu varf faina
  • 6 oua
  • 220 g. zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 2 linguri gris
  • 1 varf de cutit sare
  • 3 linguri cu varf de lapte praf
  • coaja de la o portocala
  • jumatate de pliculet de praf de copt ~5 g
  • 100g.stagide
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza fara aluat:

Branza

 

se freaca cu zaharul, galbenusurile si untul topit. Se adauga faina, praful de copt stins cu putina zeama lamaie si sarea , grisul, laptele praf coaja de portocala ,esenta de vanilie

 

si stafidele si se omogenizeaza cu mixerul.

Se adauga albusurile batute spuma, cu o  lingura de lemn, usor .Tava rotunda  (cu diam. de 26 cm.) se unge bine cu unt si se tapeteaza cu gris

Se toarna umplutura si se pune in cuptorul incins, la foc mediu 175 grade C. cca. o ora.Verificand din cand in cand. Se lasa la racit in tava, apoi se aseaza pe platoul de servit.

Se presara  zahar pudra.

Pofta buna!

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Pasca