Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2013 | 5838 vizualizari

 

Daca nu a-ti luat micul dejun inca eu va propun o pasta de branza foarte buna. Simplu de facut si foarte rapida

 

INGREDIENTE

  • -2 ridichi negre
  • -100 gr branza dulce
  • -100 gr branza semi sarata(feta )
  • -semintele de la o jumate de rodie
  • -patrunjel verde tocat marunt (optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie:

Ridichea o curatam de coaja si o razuim pe razatoarea mica .

Cu ajutorul unui blender o facem pasta .

 Branza dulce impreuna cu branza sarata le facem pasta cu furculita sau cu blenderul .

 Amestecam pasta de ridiche cu branza ,  punem semintele de rodie si patrunjel verde tocat .

 Dam la rece si servim pe paine .

 

TIPS-URI

1

semintele de rodie se scot mai usor daca taiem capetele rodiei si dupa aceea o taiem in jumate dinspre codita sprea partea de jos; in asa fel semintele vor iesi usor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu branza