Pasta de corcoduse verzi

de Bunica in Bulion, 4 Iun 2009 | 18288 vizualizari

 

Corcodusele verzi sunt foarte bune de si sanatoase pentru acrit ciorbele.

 

INGREDIENTE

  • corcoduse verzi care au samburele intarit. 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de corcoduse verzi:

Se aleg corcodusele, se curata de codite, se spala si se pun la fiert .

Dupa ce s-au fiert corcodusele se pun intr-o strecuratoare si se freaca bine cu o lingura de lemn ca sa se delimiteze miezul de samburi si de coaja.Pasta astfel obtinuta se pune in sticle,se capseaza si se pun la sterilizat.

Sterilizarea:

-se pun sticlele intr-o oala

-se pune apa pana se umple oala

-se pune pe foc potrivit timp de 45 minute

Se lasa sa se raceasca in apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de corcoduse verzi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

04.04.2010, 12:29

am mancat si eu pt prima oara anul trecut o ciorbita de fasole acrita cu pasta de corcoduse si mi-a ramas gandul la ea,obunatate, o sa salvez reteta si trebuie neaparat sa o fac

Mitinita 1

12.08.2011, 15:03

de cand caut eu reteta azi merg sa vad daca au mai ramas corcoduse verzi...sarumana ptr reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorba