Pasta de curry Jalfrezi

de Satisfyyourcravings in Sosuri, 6 Dec 2015 | 3099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 catei de usturoi
  • 1 bucata de 2 cm de ghimbir
  • 1 lingurita turmeric
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri ulei de rapita
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 chili
  • 1 legatura mica de coriandru
  • 2 lingurite seminte de cumin
  • 1 lingurita seminte de mustar negru
  • 1 lingurita seminte de fenugrec
  • 1 lingurita seminte de coriandru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de curry Jalfrezi:

Se curata de coaja usturoiul si ghimbirul si se toaca. 

Intr-o tigaie fara ulei se prajesc, la foc mediu, turmericul, cuminul, mustarul negru, fenugrecul si semintele de coriandru pana incep sa elibereze aromele. Se transfera intr-un mojar si se transforma totul in pudra. Se adauga restul ingredientelor si se maruntesc pana totul devine o pasta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de curry Jalfrezi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

06.12.2015, 20:18

-Licurici- 1

07.12.2015, 08:03

Satisfyyourcravings 1

09.12.2015, 21:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos pentru oua rosii