Pasta de fasole pastai

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 27 Iul 2013 | 3887 vizualizari

 

by Mimmi

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pastai
  • 3 linguri maioneza
  • marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole pastai:

Pastaile se spala si se rup capetele.Se pun la fiert in ap cu sare.

Cand s-au fiert se scurg bine de apa.Cu ajutorul robotului de bucatarie amestecam bine pastaile,maioneza,mararul si sarea. ( Daca nu avei robot atunci dati pastaile prin masina de tocat).

Se serveste rece pe paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

27.07.2013, 22:43

super

simona72 1

28.07.2013, 07:57

Am mai mancat asa cu maioneza si stiu ca sunt bune, doar ca nu erau date la robot. Frumoasa prezentarea!!

alilianaa 1

28.07.2013, 08:52

sincer,nu am mancat pana acum, dar nu-i timpul trecut...arata foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu gogosari