Pasta de legume la borcan

de cristeena20 in Sosuri, 2 Mai 2014 | 5622 vizualizari

 

un mix de legume si zarzavaturi pe care eu il folosesc la mancaruri (tocanite, ciorbe, gulasuri, etc)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • putin praz
  • ardei gras rosu si verde
  • 1 morcov mare
  • patrunjel
  • frunza de telina
  • putina radacina de telina
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de legume la borcan:

Legumele se curata si se tau cuburi si le punem toate in tocatorul de la robot. Mixam bine pana legumele devin maruntite. Amestecam cu sare si ulei de masline.

Punem intr-un borcan curat si dam la frigider, avand grija sa fie bine inchis.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de legume la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

cristeena20 1

03.05.2014, 14:18

Multumesc frumos!!! e doar ceva practic in bucatarie cand vrem sa dam mai multa savoare la mancare..

MIUTA 1

03.05.2014, 18:59

Rocsi 1

03.05.2014, 19:38

Foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos chilli