Pasta de ton

de T I M E A in Ton, 11 Oct 2015 | 14829 vizualizari

 

Pasta aceasta imi aduce aminte de copilarie pentru ca mama ne facea des pasta de unt cu peste sau cum de mica imi placea sa stau in bucatarie o preparam chiar eu.

Imi place si acum mai ales ca se face rapid si usor.

 

INGREDIENTE

  • o conserva de ton in suc propriu
  • 125 gr unt 82% grasime
  • 1 ceapa potrivita rosie
  • sucul de la o felie de lamaie
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

  • scurgem apa din conserva de ton si punem tonul intr-un bol adaugand si amestecand cu untul la temperatura camerei
  • adaugam ceapa tocata marunt, zeama de lamaie si saram si piperam dupa gust
  • omogenizam si gata, avem o pasta numai buna de servit cu paine prajita
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

12.10.2015, 19:55

Xandrinne 1

13.10.2015, 06:30

CarmenBlue 1

13.10.2015, 10:12

Foarte bune idee! De incercat neaparat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton