Pasta de ton cu maioneza si gris

de Ina in Ton, 14 Iul 2010 | 19116 vizualizari

COMENTARII (42)

Corinuta 1

15.07.2010, 14:23

Ce tari sunt formele! Eu vreau una din fiecare, te rog!

ana 1

15.07.2010, 17:19

Inia mi-a lasat apa'n gura ,imi place tonul foarte mult

Ina 1

15.07.2010, 18:23

si a mea, vanilla! Daca o faci cu gris, explica-le tu la fete ca e foarte buna asa

Ina 1

15.07.2010, 18:23

Corina, cu placere

Ina 1

15.07.2010, 18:24

ana, inchide gura Azi am papat pizza cu ton si somon afumat un deliciu

ela 1

16.07.2010, 21:31

mie,mie....mi-ai oprit?

Ina 1

16.07.2010, 21:57

a treia zi dupa Scripturi....

Ina 1

16.07.2010, 21:57

Ela, facem la nevoie, daca poftesti?

Ina 1

16.07.2010, 21:58

patesti ca ala cu melcul, din bancul lui Catalin

nadina73 1

17.07.2010, 01:37

imi place cum suna o trec la favo si 5 furcu

Ina 1

17.07.2010, 17:23

o sa-ti placa si gustul, Nadina!

nadina73 1

17.07.2010, 17:47

Ina 1

17.07.2010, 18:46

onuta 1

18.07.2010, 22:20

o idee excelenta ina pentru o salata rapida si gustoasa.

Ina 1

19.07.2010, 08:02

o sa-ti placa, Onuta

yafa 1

28.07.2010, 23:24

Am pus 5 furci si maine o incerc!

Ina 1

30.07.2010, 22:43

Astept verdictul, yafa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ton cu fusilli