Pasta din pate de pasare cu mix de ardei

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2020 | 2254 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Adi.
Sare nu am mai pus deoarece era suficienta din ingredientele celelalte.

 

INGREDIENTE

  • 200 g pate de pasare
  • 100 g crema de branza cu verdeata
  • 1 lingurita de mustar
  • 1/2 lingurita de dulceata de ardei iuti
  • 2 felii de gogosar in otet
  • putin piper macinat
  • putin busuioc uscat
  • putin oregano uscat
  • masline si patrunjel verde pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta din pate de pasare cu mix de ardei:

Se desface conserva de pate si se pune continutul sau intr-un castron. Se adauga crema de branza cu verdeata, mustarul si dulceata de ardei iuti.

Feliile de gogosar se taie marunt si se adauga peste pate impreuna cu putin piper macinat, putin busuioc uscat si putin oregano uscat.

Se paseaza toate aceste ingrediente cu ajutorul unui mixer vertical.

Pasta din pate de pasare cu mix de ardei se serveste decorata cu feliute de masline si patrunjel verde tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din pate de pasare cu mix de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Nachos Regalo