Pastai prajite

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 13 Iul 2011 | 60966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastai
  • 4-5 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel si marar verde
  • sare si piper
  • rosii sau bulion
  • 1-2 cani de apa/supa de carne (optional)
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai prajite:

Ceapa tocata marunt  o punem la calit impreuna cu usturoiul. Cand ceapa devine translucida, adaugam condimentele si pastaile curatate si spalate, si, le lasam sa fiarba pentru 30 de minute (nu este necesar sa adaugam apa pentru ca vor lasa pastaile suficient pentru a fierbe). Daca pastaile sunt fierte putem adauga rosiile/bulionul lasand sa scada la foc mic, pana ce are aspect legat. Ornam cu patrunjel si marar proaspat tocat. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu branza si broccoli