Paste bolognese

de Lavinia in Paste, 23 Ian 2013 | 6667 vizualizari

 

INGREDIENTE

-300 g macaroane sau spaghete de calitate sos:

  • 300-400 g carne de vita tocata
  • 2 cepe
  • 1 morcov mai mic
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 felii sunca neafumata
  • 60 ml vin rosu
  • 200 g suc de rosii/bulion
  • patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste bolognese:

Se curata cepele si se toaca marunt.Se pun la calit in uleiul de masline timp de 5 minute dupa care se adauga carnea tocata,morcovul dat pe razatoare,sunca taiata marunt ,usturoiul tocat,vinul si se lasa la inabusit 50 de minute.La final se adauga sare,piper ,bulion (daca este bulionul prea gros se dilueaza in putina apa) ,patrunjel tocat si se mai lasa la fiert 10 min.

Se fierb pastele si se servesc alaturi de sos si parmezan ras.(eu nu am avut si am folosit cascaval )

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Penne bolognese