Paste Carbonara

de ale_alyanna in Paste, 16 Sep 2013 | 3593 vizualizari

 

ceva gustos si rapid de preparat

 

INGREDIENTE

  • paste 500 g
  • 150 g jambon afumat
  • 4 linguri smantana 20% grasime
  • 6 0ml lapte
  • 3 galbenusuri
  • 100 g cascaval
  • 1 catel usturoi
  • jumatate de ardei verde
  • frunze patrunjel
  • 5 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita secretul gustului
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Intr-o oala se pun 2 l de apa , o lingurita de sare si 2 linguri de ulei si se pun la fiert. Cand apa da in clocot se pun pastele si se mai lasa la fiert 7-8 minute, in functie de indicatiile de pe ambalaj. Intre timp se taie jambonul si ardeiul cubulete mici, usturoil il taiem feliute subtiri .

Intr-o tigaie punem 3 linguri de ulei. Cand acesta s-a incins punem ardeiul taiat cubulete mici il lasam un pic la calit.Pe urma adaugam usturoiul si la final jambonul. Cand acestea s-au calit le tragem deoparte.

Intr-un bol amestecam galbenusurile, smantana si laptele. Tot aici adaugam si condimentele dupa bunul nostru gust .

Cand pastele s-au fiert le scurgem de apa, le punem intr-un bol putin mai mare turnam peste ele amestecul de galbenusuri, smantana si lapte. Amestecam, pe urma turnam continutul din tigaia in care am calit jambonul, ardeiul si usturoiul, pe urma adaugam cascavalul razalit si la final patrunjelul taiat marunt .

Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

RuxyRux 1

16.09.2013, 22:58

Cred ca sunt delicioase judecand dupa ingrediente...pacat ca nu se vede bine in fotografie Bine ai venit

- Andreea - 1

17.09.2013, 10:58

Imi place varianta ta !!!

ale_alyanna 1

20.09.2013, 15:20

era seara cand am facut fotografia dar promit ca data viitoare cand o sa fac pun mai multe fotografii .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle carbonara