Paste cu branzeturi

de -Licurici- in Farfalle, 28 Mai 2018 | 2952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste farfalle;
  • 200 g branza de oaie;
  • 100 ml sana;
  • 2 oua;
  • 2 linguri smantana;
  • 120 g branza camembert;
  • parmezan;
  • piper;
  • 1 lingurita condimente pentru Paste de la Kotanyi.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branzeturi:

Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Le-am lasat cu 2 min mai putin.

Ouale se amesteca cu piperul si condimentele pentru paste.

Branza de oaie se rade si se amesteca cu smantana, sana si ouale, apoi cu pastele.

Se pun intr-un vas termorezistent, branza camembert se rupe si se "strecoara" printre paste.

Se da la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 20 min, apoi se scoate, se rade parmenzan pe deasupra si se mai lasa 20-25 min.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu feta, spanac si sos olandez