Paste cu felii sunca cruda

de Mirela Suba in Spaghete, 5 Noi 2013 | 5241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi de paste (taitei de casa lati)
  • 400 gr felii sunca cred
  • Grand Cucina (smantana pt paste)
  • smantana grasa de 15 % grasime
  • ulei de masline
  • 3 capatani de usturoi
  • 700 gr cascaval Rucar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu felii sunca cruda:

Pastele se pun la fiert cu un praf de sare.

Felii de sunca cred se taie felii de dimensiunea de 1 cm.

Cascavalul se rade. Usturoiul se taie marunt sau se da prin masina de pisat usturoi.

Intr-o tigaie se pune ulei de masline(cativa stropi) apoi se pune usturoiul si felii de sunca cruda,se prajesc si apoi se ia de pe foc si se pun peste pastele fierte si strecurate de apa. Apoi se adauga jumatate din cascavalul ras.

Intr-o alta tigaie sau se poate folosi aceeasi tigaie se pune o jumatate de lingura de ulei da masline si se pune smantana pt paste, Grand Cucina si se amesteca, apoi se adauga restul de cascaval si dupa ce s-a topit se adauga peste pastele si felii de sunca. Se amesteca si se spune in farfurie.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu felii sunca cruda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si branza Emmentaler