Paste cu porumb, dovlecel si branza Feta

de Satisfyyourcravings in Paste, 18 Aug 2019 | 2429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame paste scurte
  • 400 grame porumb (din conserva)
  • 1 dovlecel
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura busuioc
  • 1 lime
  • 100 grame branza Feta
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • ulei de masline extra virgin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu porumb, dovlecel si branza Feta:

Pastele se gatesc conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Dovlecelul se taie in cuburi mici, patrunjelul si busuiocul se toaca marunt. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie mare si se soteaza dovlecelul 6-8 minute, la foc mediu, apoi se adauga porumbul (scurs de apa), in ultimele 2 minute si se adauga sare si piper. 

Intr-un bol mic, se amesteca mustarul cu 1 lingura ulei de masline extra virgin, ierburile proaspete, sucul de lime, sare si piper. Se adauga impreuna cu pastele in tigaia cu dovlecel si se amesteca pentru omogenizare. 

Se serveste cu branza Feta presarata deasupra, ulei de masline extra virgin si suc de lime dupa gust. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu porumb, dovlecel si branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Spatzle cu sos, legume si carne