Paste cu prosciutto si caju

de - Andreea - in Paste, 1 Noi 2018 | 2165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 80 gr Philadelphia
  • 100 gr caju
  • 2 felii prosciutto cotto
  • 1/2 ceapa
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu prosciutto si caju:

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj, amestecand din cand in cand.

Intre timp ceapa o tocam marunt si o punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline.

Dupa cateva minute, adaugam prosciutto taiat cuburi si lasam alte cateva minute.

Luam din apa in care fierbem pastele si punem in tigaia cu prosciutto. Adaugam Philadelphia si caju si lasam in continuare la foc mic pentru alte 5 minute.

Cand pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le adaugam in tigaie. Amestecam totul bine, potrivim de sare si piper si servim pastele calde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Inloc de caju, puteti folosi nuci !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu prosciutto si caju" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Paste integrale cu carne tocata