Paste Fileti di pollo cu ciuperci

de Andrada28 in Fusilli, 7 Apr 2017 | 2313 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g Penne Rigate/Fusilli/Scoici Barilla
  • 2 cepe
  • 2 bucati piept de pui dezosat
  • 1 borcan 400 g ciuperci / ciuperci champignon proaspete
  • 3 linguri smantana dulce
  • 200 g lapte
  • 1 lingura faina
  • ulei
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Fileti di pollo cu ciuperci:

Se curata 2 cepe, se taie marunt. Se taie pieptul de pui cubulete, respectiv ciupercile se spala si se taie felii. Se pune in tigaie ulei, astfel incat sa se acopere fundul tigaii, cand se incalzeste, se pune ceapa la calit, dupa ce se caleste putin, se pun ciupercile si pieptul de pui pana se calesc putin. Apoi se amesteca o lingura faina cu smantana si cu laptele si se pune in tigaie peste ciupercile, pieptul de pui si ceapa calita. Se adauga sare, piper si verdeata (patrunjel, oregano).

Intre timp, se pun pastele la fiert. Dupa ce se fierbe sosul preparat si pastele, se storc pastele de apa, apoi se adauga peste sos si se amesteca.

La final, puteti presara parmezan peste ele, in farfurie, sunt delicioase!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Fileti di pollo cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere