Pastrama de oaie la gratar

de liana_geicu in Oaie, 21 Noi 2009 | 23310 vizualizari

COMENTARII (22)

liana_geicu 1

21.11.2009, 18:42

Din pacate nu am mai reusit sa surprind si partea cu mamaliga, a cam batut-o vantul!

Oana 1

21.11.2009, 18:43

Suuuper!

PapaBun 1

21.11.2009, 18:43

Ce pofta mi-ai facut .

liana_geicu 1

21.11.2009, 18:48

v-as fi poftit la masa, dar....imi pare tare rau...nu mai este! cam asa s-a mancat!

rivka 1

21.11.2009, 19:21

liana_geicu 1

21.11.2009, 20:56

si eu astept cu nerabdare!

liana_geicu 1

22.11.2009, 10:32

dar cand vin sa mai faci si o prajitura din aia buna cum stii tu....

Bunica 1

22.11.2009, 10:42

Pastrama este mai buna cu must , dar si cu vin merge bine.

Bunica 1

22.11.2009, 11:13

La pastrama de peste a Teodorei pot sa vin si eu ?

liana_geicu 1

22.11.2009, 11:42

sigur, sigur, va asteptam cu drag, poate ne face si o paine pe vatra si o placinta de dovleac...si ce se mai poate face bun

ANCA 1

22.11.2009, 12:03

stii ca sunt lesinata dupa pastrama, nu? asa ca stept portia mea, pe care sunt convinsa ca ai pus-o de-o parte, cu vinul rosu de rigoare!!!

liana_geicu 1

22.11.2009, 12:24

si eu sunt lesinata si pentru ca la tine este specialitatea casei, nu am mai rezistat si am comandat si eu! din pacate pastrama a disparut, dar te invit saptamana viitoare la o pastrama de peste cu mamaliga/paine de casa pe vatra si vin rosu!

luminita20_2006 1

22.11.2009, 19:39

ah as manca si eu macar o bucatica

Nicolae 1

22.11.2009, 19:40

cum condimetezi carnea de oaie ca sa prepari pastrama cum o afumi..?

ANCA 1

22.11.2009, 20:20

noi tocmai am pus o oaie la 'pastramit', insa nu o afumam. O sa pun reteta la un moment dat..

rivka 1

22.11.2009, 20:58

unde ati pus-o? in garaj?

si io stiam ca nu se afuma, se vantura, din cate stiu eu se marineaza carnea cu buruieni si usturoi ofcourse si apoi se pune la vanturat ...sau nu???

mama anca ma omori cu zilele cu pastramile tale, e clar trebuie neaaparat sapt viitoare sa pun si eu de o pastrama ca prea pofta mi-ai facut...desi ma chinuiam acum sa o las mai usor cu carmurile

ANCA 1

22.11.2009, 22:37

in frigidere..pe la lume asa e, se lasa la vanturat, aerisit...dar am auziot si varianta cu afumatul, tine de gust cred..

liana_geicu 1

22.11.2009, 23:46

noi nu am afumat-o, era deja pregatita, dar am mai adaugat niste condimente!

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 06:45

tare buna

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpa de porc inabusita – reteta simpla, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 17:49

Clatite cu sos de caramel cu portocale, o reteta de desert rapid, delicios si aromat

pe 05.09 la 16:34

Pui gratinat la cuptor, reteta simpla si savuroasa, usor de preparat

pe 04.09 la 19:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3008 puncte

bucatarasa

1100 puncte

- Andreea -

1010 puncte

vasimur

136 puncte

Lau

Lau 9

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie in vin rosu