Pate din Ficat de Pui

de InvatsaBucataresccom in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2014 | 4278 vizualizari

 

Aceasta reteta am cautat-o si am facut-o din nevoia de a manca pate din ficat, pentru ca este in comert este facut din orice numai din ficat nu! Asa ca am tot cautat retete, si ca orice om alegi pe cea mai simpla. Nu cred ca este copia fidela a unei retete, dar ideile principale exista :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • 75g unt
  • 1/4 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 6-7 foi de dafin
  • sare si piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate din Ficat de Pui:

 

Se fierbe ficatul pentru aproximativ 10-15 minute impreuna cu foile de dafin. Bagam ficatul intr-un blender impreuna cu untul, condimentele si 75ml din apa in care au fiert, si se pulseaza pana totul devine o pasta! Si…gata! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate din Ficat de Pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pate de casa, din ficat de pui, reteta unui aperitiv gustos