Pateuri cu bacon si branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2016 | 5792 vizualizari

 

"Ziua in care imi rasfat nevasta"
Cu reteta asta am rasfatat multe, multe neveste la Paltinis. :))))

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete aluat foitaj 420g (LIDL)
  • 200g branza de vaca
  • 500g branza de burduf
  • 4 galbenusuri
  • 200g bacon feliat
  • 2 galbenusuri pentru uns
  • seminte de susan
Portii: 32
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu bacon si branza de burduf:

Aluatul este proaspat deci se lucreaza imediat.

Branza de burduf si de vaci se marunteste si se amesteca cu 4 galbenusuri.

Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.

Se taie in 16 bucati.

Pe fiecare bucata se pune la centru cate o jumatate de felie de bacon.

Se pune o lingurita cu varf de amestec de branza pe fiecare bucata.

Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte si se preseaza marginile cu o furculita.

Se face cate o taietura oblica pe fiecare pernuta si se pun intr-o tava tapeta cu hartie de copt.

Se ung cu galbenus de ou si se presara cu susan.

La fel se face si cu foaia a doua de aluat.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se lasa la racit.

Sunt bune si calde.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi si alta branza care va este pe plac.

2

Se poate face cantitatea jumatate sa iasa mai putine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu bacon si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci