Pateuri cu branza sarata

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2014 | 4887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj mai mare
  • 100 g branza sarata (telemea, feta), eu am folosit telemea
  • 1 ou si un galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza sarata:

Am lasat aluatul la temperatura camerei pana s-a dezghetat, apoi l-am taiat in patrate, mi-au iesit aprox. 20 de patrate .

Apoi, am dat branza sarata la razatoare si am amestecat-o cu galbenusul, cu compozitia obtinuta, am pus in patratele de foietaj si le-am lipit bine pentru a nu iesi branza in afara. Dupa ce le-am terminat de umplut, am pus hartie de copt intr-o tava si le-am asezat frumos, nu foarte aproapeuna de alta pentru a nu se uni, apoi le-am uns cu ou si le-am dat la cuptor aprox 30min pana s-au umflat si s-au rumenit frumos deasupra.

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpa de porc inabusita – reteta simpla, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 17:49

Clatite cu sos de caramel cu portocale, o reteta de desert rapid, delicios si aromat

pe 05.09 la 16:34

Pui gratinat la cuptor, reteta simpla si savuroasa, usor de preparat

pe 04.09 la 19:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3008 puncte

bucatarasa

1100 puncte

- Andreea -

1010 puncte

vasimur

136 puncte

Lau

Lau 9

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza greceasca Tiropita