Pateuri cu spanac si branza

de Oana in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2012 | 5931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g frunze de spanac proaspat, oparit
  • 100 g branza telemea
  • un ou
  • 1/2 lingurita de nucsoara
  • o foaie de aluat frantuzesc
  • o lingura cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu spanac si branza:

Spanacul proaspat se spala, se scurge si se opareste in apa fierbinte cu sare, apoi se lasa la sub jet de apa rece 5 minute. Se asa la scurs in strecuratoare si apoi se scure bine in maini. Intr-un castron se amesteca telemeaua rasa cu oul si nucsoara prospat rasa.

Pe foaia de aluat se presara spanacul, iar deasupra amestecul de branza. Se ruleaza foaie si taie rondele de 2 cm sau se poate coace intreaga si se taie dupa ce se raceste. Se unge cu putin ulei si se coace la foc mediu pana se rumeneste usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpa de porc inabusita – reteta simpla, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 17:49

Clatite cu sos de caramel cu portocale, o reteta de desert rapid, delicios si aromat

pe 05.09 la 16:34

Pui gratinat la cuptor, reteta simpla si savuroasa, usor de preparat

pe 04.09 la 19:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3008 puncte

bucatarasa

1100 puncte

- Andreea -

1010 puncte

vasimur

136 puncte

Lau

Lau 9

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Minipateuri cu branza